Játékleírás

A játék során a vásárlást követően a megadott microsite-on az adatokat kitöltve kell a pályázatot elküldeni. (Ezen adatok: játékos neve, címe, telefonszáma, a vásárolt készülék típusa, valamint a SERVICE matricáján található 12 jegyű szám és a gyári szám).
A pályázónak a vásárlást igazoló számlát, blokkot meg kell őriznie, mert nyertessé válása esetén a szervező bekérheti a számla/blokk másolatát igazolásképpen, hogy valóban megtörtént a vásárlás. A vásárlását számlával/blokkal igazolni nem tudó nyertest a Szervező érvénytelennek nyilváníthatja, és a játékból kizárhatja. Ilyen esetben a nyertes helyébe a soron következő tartaléknyertes lép.

A játék során beérkezett pályázatok 10 naponként sorsoláson vesznek részt, majd a játék végén az összes pályázat közül kerül kisorsolásra a FŐDÍJ nyertese. A játékban a 4. pontban megadott termékek megvásárlásával lehet részt venni. Minden megvásárolt termékkel egyszer lehet pályázni. A hibásan, vagy hiányosan leadott pályázatok érvénytelennek minősülnek. (pl. ha nincs megadva a gyári szám). A kisorsolt nyertesekkel a szervező, vagy megbízottja, a Hieroglif Kft. felveszi a kapcsolatot adategyeztetés végett.