Az ünnepségsorozat elkezdődött

Nem ritka, hogy az emberek megjegyzik születésnapokon, évfordulókon, hogy „Már megint eltelt egy újabb év?”. Gyakran a napok, a hetek és a hónapok egy szempillantás alatt elszállnak, mert nem figyelünk mindarra, ami történik, vagy nem tulajdonítunk akkora jelentőséget ezeknek az ünnepeknek.
Jeff Noel, a kommunikációért és közügyekért felelős alelnök, fogalmazta meg azt egy, a Benton Harbor-i Városházán tartott megbeszélésen, hogy a Whirlpool Corporation centenáriumi egy éve – amely felvezeti a cég 100. évfordulóját – megteremti a lehetőséget arra, hogy visszaemlékezzünk arra, hogy a vállalat mit ért el 1911. november 11 óta, és mire számíthatunk az elkövetkezendő évszázadban.
A centenáriumi év 2010. november 11-én kezdődik számos rendezvénnyel világszerte, erre az alkalomra a My Whirlpool portál különleges megjelenést kapott. A évfordulóval kapcsolatos információs oldal elérhető lesz a portálon, így mindenki megszerezheti a szükséges információt az eseményekről, történelmi, érdekességekről, történeteket olvashatnak a Whirlpool- ról, valamint egyéb videók és információk között böngészhetnek.